Despre noi

       Class Imobiliare are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară, combinând experienţa practică de cel putin 15 ani acumulată pană în prezent , cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor teoretice, suntem în măsură să vă oferim consiliere obiectivă şi profesionistă pentru orice tip de tranzacţie imobiliară.

Pe langa furnizarea de informatii, ce au ca obiect : apartamentele, casele, terenurile si spatiile comerciale scoase la vanzare sau inchiriere in zona, agentia va ofera si alte servicii, netaxabile, cum ar fi:

- colectarea de informatii de pe teren si piata imobiliara;
- consultanta asupra pietei imobilare si asupra evolutiei acesteia;
- publicitate directa prin fluturasi si pliante, in ziarele, revistele si site-urile de publicitate partenere specializate ;
- vizionari gratuite la un numar nelimitat de oferte
- consultanta si asistenta juridica gratuita pentru întocmirea promisiunii de vanzare-cumparare , întocmirea dosarului de acte necesar pentru vanzare si perfectarea actelor de vanzare-cumparare (cadastru, carte funciara, certificat fiscal, certificat energetic, radieri ipoteci/uzufruct etc.)

Echipa de agenti si consilieri imobiliari vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari si inchirieri case , apartamente si birouri avand ca si zona de activitate principala cartierul Drumul Taberei , sectorul 6 , 5 si zona de sud-vest a judetului Ilfov.

       Obiectivul nostru este acela de a asigura servicii de calitate, în conformitate cu cerintele clientului. Tindem spre performanta prin munca în echipa si integritatea individului. Suntem atenti la fiecare detaliu si respectam procedurile legale. Fiecare client este unic, noi încercam sa gasim întotdeauna solutii pentru ca stim, un client multumit este cea mai buna promovare pentru noi/firma si de aceea.... Va multumim pentru increderea acordata!

cautare

cod unic pret (euro) suprafata

contact

contact img

Telefon:
0769.088.538
0723.173.783

contact img

Email:
vestclassimob@yahoo.com

contact img

Adresa:
Blvd. Drumul Taberei nr. 89C, Bucuresti

Curs valutar